Wat kan ik lenen

Een hypotheekadviseur van De Goede geeft u snel en simpel een indicatie wat u wel en wat u niet kan lenen. We rekenen snel uit hoe hoog uw hypotheek mag zijn en de maandlasten die daarbij horen. De hoogte en de maandlasten zijn weer afhankelijk van de hypotheekvorm die het beste bij u past en de daarbij behorende hypotheekrente. Hebt u al een huis op het oog? Dan passen we ons advies aan op de hypotheek die nodig is voor dat huis en hoeveel u daarvoor moet lenen.

Overwaarde

Verkoopt u een woning met winst? Dan is het een goed advies om in ieder geval een deel van deze overwaarde te gebruiken voor de koop van uw nieuwe huis. Hierdoor dalen uw maandlasten. Een hypotheekadviseur van De Goede Hypotheken geeft u deskundig advies hoe u uw overwaarde het beste benut.

Factoren

We hebben het al vaker gezegd. Het verstrekken van een hypotheek is mensenwerk. De hypotheekvorm, het bedrag dat u leent, is allereerst afhankelijk van uw gezin, uw financiële positie en uw leeftijd. Daarnaast spelen de rente, de hypotheekvorm en de waarde van de woning die u wilt kopen een belangrijke rol.

Wilt u een passend en persoonlijk advies? Maak dan een afspraak! Afspraak maken