Maak een vrijblijvende afspraak

Aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering Heerenveen

Bij de Goede Financieel Specialist B.V. brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart om de verzekeringen te regelen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Op basis van jouw woonsituatie kijken wij naar de beste manier op jouw bezittingen en andere risico’s af te dekken door middel verzekeringen. Door jouw particuliere risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat je over- of onderverzekerd bent. Maak een vrijblijvende afspraak voor het regelen van jouw verzekeringen via de bovenstaande link.

Hoe zit het met schade bij derden?

Door middel van een aansprakelijkheidsverzekering kunnen je jezelf indekken tegen schade die in particuliere zin bij derden zou kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin je een dure vaas bij een familielid van de vensterbank stoot of aan jouw kind die een voetbal door het raam van de buren schopt. Daarnaast is het mogelijk om juridisch advies of rechtshulp te verzekeren op een rechtsbijstandsverzekering. Hierdoor ben je verzekerd dat je juridisch geholpen wordt op het moment dat je in een juridisch traject terecht komt.

Verzekeringsadvies op maat!

Door jouw particuliere risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat het achteraf blijkt dat je te veel verzekeringen hebt afgesloten of juist onderverzekerd bent geweest. Bij de Goede Financieel Specialist B.V. helpen wij je om de risico’s goed in kaart te brengen om de verzekeringen af te sluiten die niet alleen op korte termijn, maar ook op de langere termijn voordelen opleveren.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.