Maak een vrijblijvende afspraak

Bedrijfsauto’s en transportverzekering Heerenveen

Bij de Goede Financieel Specialist B.V. brengen wij de risico’s van jouw bedrijf in kaart om de verzekeringen te regelen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Op basis van de activiteiten van jouw bedrijf kijken wij naar de beste manier op jouw bezittingen en andere risico’s af te dekken door middel verzekeringen. Door jouw zakelijke risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat je over- of onderverzekerd bent. Maak een vrijblijvende afspraak voor het regelen van jouw verzekeringen via de bovenstaande link.

Hoe verzeker ik mijn bedrijfsauto’s?

Door middel van onder andere zakelijke autoverzekeringen, wagenparkverzekeringen en transportverzekeringen kun je verkeerrisico’s voor jouw bedrijf verzekeringen. Wij kijken met je mee naar de verzekering die voor jouw bedrijf het meest relevant is, zou je voor een zakelijke autoverzekering gaan? Of is het tóch verstandig om een wagenparkverzekering af te sluiten. Door de verschillen tussen deze verzekeringen op een rij te zetten kunnen wij jouw bedrijf helpen om de juiste keuze te maken.

Verzekeringsadvies op maat!

Door jouw zakelijke risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat het achteraf blijkt dat je te veel verzekeringen hebt afgesloten of juist onderverzekerd bent geweest. Bij de Goede Financieel Specialist B.V. helpen wij je om de risico’s goed in kaart te brengen om de verzekeringen af te sluiten die niet alleen op korte termijn, maar ook op de langere termijn voordelen opleveren.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.