Maak een vrijblijvende afspraak

Gebouwenverzekering Heerenveen

Bij de Goede Financieel Specialist B.V. brengen wij de risico’s van jouw bedrijf in kaart om de verzekeringen te regelen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Op basis van de activiteiten van jouw bedrijf kijken wij naar de beste manier op jouw bezittingen en andere risico’s af te dekken door middel verzekeringen. Door jouw zakelijke risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat je over- of onderverzekerd bent. Maak een vrijblijvende afspraak voor het regelen van jouw verzekeringen via de bovenstaande link.

Welke dekking kies ik voor mijn bedrijfsgebouw?

Met een gebouwenverzekering verzekerde je jouw bedrijfsgebouw (zoals een loods of winkel) tegen onder andere brand. Op het gebied van een gebouwenverzekering zijn er diverse mogelijkheden in de hoogte van het eigen risico óf de gekozen dekking. Op basis van een risico-inventarisatie stellen wij vast welk eigen risico en welke dekking heeft beste past in het profiel van jouw bedrijf.

Verzekeringsadvies op maat!

Door jouw zakelijke risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat het achteraf blijkt dat je te veel verzekeringen hebt afgesloten of juist onderverzekerd bent geweest. Bij de Goede Financieel Specialist B.V. helpen wij je om de risico’s goed in kaart te brengen om de verzekeringen af te sluiten die niet alleen op korte termijn, maar ook op de langere termijn voordelen opleveren.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.