Maak een vrijblijvende afspraak

Een andere woning kopen

Bij De Goede Financieel Specialist B.V. geven wij jou advies in de hypotheek die het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Als doorstromer op de woningmarkt helpen wij je om gedurende het proces van de aankoop van jouw droomwoning de juiste stappen te zetten. Dit houdt in dat wij je niet alleen helpen bij het kiezen van de juiste hypotheek, maar ook helpen in het proces van bijvoorbeeld taxatie en de overdracht bij de notaris.

Op zoek naar een andere woning?

Op het gebied van hypotheken zijn er voor een doorstromer vaak andere voorwaarden van toepassing ten opzichte van bijvoorbeeld een starter. Zo kun je als doorstromer wellicht gebruik maken van de overwaarde die mogelijk in je huidige woning is opgebouwd. Bij de Goede Financieel Specialist B.V. kijken wij met je mee welke hypotheekvorm, rente en voorwaarden de meeste voordelen biedt in jouw persoonlijke situatie.

Hypotheekadvies op maat!

Het kiezen van de juiste hypotheek is een belangrijke keuze, met name omdat dit gevolgen heeft voor jouw financiële situatie over de komende jaren. De Goede Financieel Specialist B.V. adviseert en begeleidt je om uiteindelijk tot het resultaat te komen die niet alleen op korte termijn, maar ook op de lange termijn de meeste voordelen biedt. Vanuit ons kantoor in Heerenveen kijken wij naar de hypotheek die in jouw situatie het meest gunstig uitpakt.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.