Maak een vrijblijvende afspraak

Je eerste huis kopen

Bij De Goede Financieel Specialist B.V. geven wij jou advies in de hypotheek die het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Als starter op de woningmarkt helpen wij je om gedurende het proces van de aankoop van jouw droomwoning de juiste stappen te zetten. Dit houdt in dat wij je niet alleen helpen bij het kiezen van de juiste hypotheek, maar ook helpen in het proces van bijvoorbeeld taxatie en de overdracht bij de notaris.

Wat kan ik verwachten?

Als starter op de woningmarkt kom je vaak veel begrippen, regels, voorwaarden en partijen tegen die volledig nieuw voor je zijn. Wij van De Goede Financieel Specialist B.V. helpen je om gedurende de aankoop van jouw eerste woning de juiste stappen te zetten. In het eerste gesprek zullen wij met je doornemen hoe het aanvraagtraject van een hypotheek er precies uit komt te zien, ook laten wij je weten wat de mogelijkheden zullen zijn. Het eerste gesprek kun je hierboven inplannen door op de knop ‘afspraak inplannen’ te drukken. Aan het eerste gesprek zullen verder géén kosten verbonden zijn.

Hypotheekadvies op maat!

Het kiezen van de juiste hypotheek is een belangrijke keuze, met name omdat dit gevolgen heeft voor jouw financiële situatie over de komende jaren. De Goede Financieel Specialist B.V. adviseert en begeleidt je om uiteindelijk tot het resultaat te komen die niet alleen op korte termijn, maar ook op de lange termijn de meeste voordelen biedt. Vanuit ons kantoor in Heerenveen kijken wij naar de hypotheek die in jouw situatie het meest gunstig uitpakt.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.