Maak een vrijblijvende afspraak

Nationale Hypotheek Garantie

Bij De Goede Financieel Specialist B.V. kijken wij samen naar de hypotheek die het beste past in jouw persoonlijke situatie. Zo kom je in praktijk vaak het begrip Nationale Hypotheek Garantie tegen, ook wel afgekort als NHG.

Wat is de Nationale Hypotheek Garantie?

De Nationale Hypotheek Garantie ben je zeker van een betaalbare en verantwoorde hypotheek. De NHG houdt namelijk in dat je een extra zekerheid hebt op het moment dat je de hypotheek niet meer kan betalen, door bijvoorbeeld relatiebeëindiging of overlijden van je partner.

Voordelen van de Nationale Hypotheek Garantie

De voordelen van de Nationale Hypotheek Garantie zijn:
– Je krijgt een korting op de hypotheekrente.
– Samen met NHG en jouw hypotheekverstrekker zoek je naar een oplossing op het moment dat je niet meer in staat bent om je hypotheek te betalen.
– Op basis van een hypotheek met NHG voorwaarden is het vaak eveneens mogelijk om zonder vast contact een hypotheek af te sluiten.
– Verduurzamingsmaatregelen kun je meenemen in de hypotheek tot 106% van de woningwaarde.

Hypotheekadvies op maat!

Het kiezen van de juiste hypotheekvoorwaarden is een belangrijke keuze, met name omdat dit gevolgen heeft op de manier waarop de hypotheek over de looptijd wordt afgelost. De Goede Financieel Specialist B.V. adviseert je over de verschillende mogelijkheden in de Nationale Hypotheek Garantie.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.