Maak een vrijblijvende afspraak

Mijn woning verbouwen

Bij De Goede Financieel Specialist B.V. helpen wij je graag bij het zoeken naar de juiste hypotheek. Op basis van jouw wensen en behoeften helpen wij je om de hypotheek samen te stellen die niet alleen op korte termijn maar ook op de lange termijn de meeste voordelen biedt. In het eerste kennismakingsgesprek nemen wij met je door hoe het hypotheektraject er precies uit komt te zien en wat de mogelijkheden zullen zijn op het gebied van de hypotheek. Middels de bovenstaande link kun je een vrijblijvende afspraak inplannen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij de Goede Financieel Specialist B.V. kijken wij met je mee wat de mogelijkheden zijn om jouw verbouwing te financieren. Zo kan het zijn dat een verhoging van jouw huidige hypotheek de meest gunstige optie is óf het afsluiten van een tweede hypotheek naast jouw huidige woning óf misschien is het verstandig om de verbouwing vanuit spaargeld of een consumptief krediet te financieren. Wij brengen jouw wensen en behoefte in kaart om vervolgens een advies te geven welke financiering het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Hypotheekadvies op maat!

Het kiezen van de juiste hypotheek is een belangrijke keuze, met name omdat dit gevolgen heeft voor jouw financiële situatie over de komende jaren. De Goede Financieel Specialist B.V. adviseert en begeleidt je om uiteindelijk tot het resultaat te komen die niet alleen op korte termijn, maar ook op de lange termijn de meeste voordelen biedt. Vanuit ons kantoor in Heerenveen kijken wij naar de hypotheek die in jouw situatie het meest gunstig uitpakt.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.