Maak een vrijblijvende afspraak

Cyberverzekering particulier Heerenveen

Bij de Goede Financieel Specialist B.V. brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart om de verzekeringen te regelen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Op basis van jouw woonsituatie kijken wij naar de beste manier op jouw bezittingen en andere risico’s af te dekken door middel verzekeringen. Door jouw particuliere risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat je over- of onderverzekerd bent. Maak een vrijblijvende afspraak voor het regelen van jouw verzekeringen via de bovenstaande link.

Wat is een cyberverzekering particulier?

Een cyberverzekering biedt jou als particulier bescherming tegen de gevolgen van identiteitsfraude, verlies van geld door cybercrime, cyberafpersing, e-reputatieschade en aansprakelijkheid van het verlies van persoonsgegevens. Cyberafpersing houdt in dat criminele bepaalde belangrijke bestanden versleutelen door ransomware, vervolgens vragen zij losgeld om de bestanden weer vrij te geven.

Verzekeringsadvies op maat!

Door jouw particuliere risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat het achteraf blijkt dat je te veel verzekeringen hebt afgesloten of juist onderverzekerd bent geweest. Bij de Goede Financieel Specialist B.V. helpen wij je om de risico’s goed in kaart te brengen om de verzekeringen af te sluiten die niet alleen op korte termijn, maar ook op de langere termijn voordelen opleveren.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.