Maak een vrijblijvende afspraak

Uitvaartverzekering Heerenveen

Bij de Goede Financieel Specialist B.V. brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart om de verzekeringen te regelen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Op basis van jouw woonsituatie kijken wij naar de beste manier op jouw bezittingen en andere risico’s af te dekken door middel verzekeringen. Door jouw particuliere risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat je over- of onderverzekerd bent. Maak een vrijblijvende afspraak voor het regelen van jouw verzekeringen via de bovenstaande link.

Wat zijn de voordelen van een uitvaartverzekering?

Door het afsluiten van een uitvaartverzekering kun je jezelf of je nabestaanden indekken tegen de kosten van een uitvaart. Je een diverse soorten uitvaartverzekeringen afsluiten, denk bijvoorbeeld aan een uitvaartverzekering op basis van een vast bedrag, bijvoorbeeld € 10.000,-. Of een uitvaartverzekering op basis van een dienstenpakket, dit houdt in dat de verzekering uitkeert in natura (diensten) in plaats van een vast bedrag.

Verzekeringsadvies op maat!

Door jouw particuliere risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat het achteraf blijkt dat je te veel verzekeringen hebt afgesloten of juist onderverzekerd bent geweest. Bij de Goede Financieel Specialist B.V. helpen wij je om de risico’s goed in kaart te brengen om de verzekeringen af te sluiten die niet alleen op korte termijn, maar ook op de langere termijn voordelen opleveren.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.