In de spotlights: We zijn trots op onze klant Boer&Chef

De 26-jarige Jordy Muus ervaart elke dag als een avontuur sinds hij 1,5 jaar geledenĀ betrokken raakte bij Boer & Chef. Een bedrijf dat lokale, eerlijke en voedzame ingrediĆ«nten toegankelijker maakt, snel en zonder gedoe. Boer & Chef ondersteunt met name horeca en zorginstellingen in het verduurzamen van hun voedingsaanbod en kijkt tegelijkertijd waar ze kosten kunnen besparen. āOmdat we weten wanneer en wat er van het land komt en door mee te kijken met de menuās helpen we organisaties om met de seizoenen mee te koken. Zo creĆ«ren we een directe verbinding tussen boer en chef. Hierdoor gaat de kostprijs van gerechten naar beneden terwijl de waarde stijgt.ā
Zijn eerste ondernemersavontuur beleefde Jordy direct na zijn afstuderen met een onderneming dat landbouwproducten importeert en exporteert uit Ecuador. Hier zet hij zich tevens in voor behoud van regenwoud met de Stichting Save the Native Forest. āDaarna werd ik gevraagd bij Boer & Chef. Om mee te denken over hoe het bedrijf verder kon worden opgeschaald.ā Het bedrijf is onder leiding van Jordy in korte tijd enorm gegroeid. āWe beheren de hele korte keten van A tot Z. Zowel de logistiek, verwerking in eigen snijderij, productie en distributie. We doen het allemaal zelf, zeven dagen per week.ā
Als jonge ondernemer is de wereld van verzekeringen complex. āDe Goede heeft me geholpen mijn financiĆ«le risicoās in kaart te brengen en in te dekken.ā Jordy kan door deze ondersteuning met een gerust hart doen wat hij leuk vindt Ć©n waar hij goed in is. āWant ik kan niet alles. Ik ben goed in de strategische ontwikkeling van een onderneming. Daar houd ik het graag bijā, lacht Jordy.