Zelfstandig RegioBank Adviseur — 

Over De Goede

Familiebedrijf De Goede

Mensen helpen financieel groeien, is wat we al 75 jaar doen. De overgrootvader van Willem, O.J. de Goede, startte in 1948 met levens- en brandverzekeringen. Vroeger lag de focus op financiële producten. Willem volgde zijn vader in 2007 op en vindt de mensen juist belangrijk. Daarom combineren wij de slimme digitale systemen van nu met de service van toen. Want door slimme digitalisering besparen wij veel tijd die wij maximaal besteden aan jou. Persoonlijke aandacht is voor ons essentieel. Want alleen als we je echt kennen, kunnen we je ook helpen groeien.  

Ontdek de goede
Over ons - De Goede
Financiering Heerenveen en Wolvega

Specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd om jouw situatie zo goed mogelijk in beeld te krijgen, zodat wij voor jou een financieel advies op maat kunnen geven. Door betrokken en persoonlijk te blijven, nu en in de toekomst, willen wij een bijdrage leveren aan jouw financiële doelstellingen in het leven!

Ontdek de goede

Onze missie en visie

Jou financieel verder helpen groeien, dat is onze missie. Dat doen wij vanuit een duidelijk visie. En daarin sta jij centraal. Want alleen als we je echt kennen en we een duurzame vertrouwensband hebben, kunnen we je helpen. Transparantie, mensgerichtheid en denken in kansen, is wat ons kenmerkt. Leven is groeien. Steeds een nieuwe fase, waardoor je leven en situatie verandert. Van je eerste brommer tot de verkoop van je bedrijf en de laatste woning die je koopt of huurt en alles wat daar tussenin zit. Precies om deze reden sta jij bij ons centraal (en niet de financiële producten). Want als we weten wat er speelt in je leven, kunnen wij je helpen groeien en zonder onnodige risico's de stip op die horizon te bereiken. Daarom werken wij met slimme digitale systemen. Zo besteden wij de minimale tijd aan regelzaken en hebben wij maximale tijd voor jou. Een eigenwijze aanpak waarmee wij voor onze klanten uitblinken, zodat jij blijft groeien. Dat is immers het leven. In de derde generatie De Goede groeien wij verder. Ook buiten Heerenveen. Groei gerust met ons mee. 

Ontdek de goede
Over ons - De Goede

Belangrijke informatie

Laat meer zien

Aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten.

De Goede is aangesloten bij Autoriteit Financiële Markten.
Ons vergunnings-nummer is
12046412

Ontdek de goede
Over ons - De Goede

Een compliment om trots op te zijn!

9.8 over 589 klanten (advieskeuze.nl)
Ineke
Vriendelijk, behulpzaam en adequaat, alles vlot geregeld, volledige ontzorging!
8.7 over 71 klanten (independer.nl)
Over ons - De Goede
chevron-down