Hypotheekadvies op maat
voor jouw hypotheek

Verzekeringen

Bij de Goede Financieel Specialist B.V. brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart om de verzekeringen te regelen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Op basis van jouw woonsituatie kijken wij naar de beste manier op jouw bezittingen en andere risico’s af te dekken door middel verzekeringen. Door jouw particuliere risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat je over- of onderverzekerd bent. Maak een vrijblijvende afspraak voor het regelen van jouw verzekeringen via de bovenstaande link.

Verzekeringsadvies op maat!

Door jouw particuliere risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat het achteraf blijkt dat je te veel verzekeringen hebt afgesloten of juist onderverzekerd bent geweest. Bij de Goede Financieel Specialist B.V. helpen wij je om de risico’s goed in kaart te brengen om de verzekeringen af te sluiten die niet alleen op korte termijn, maar ook op de langere termijn voordelen opleveren.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.

Wat kun je van ons verwachten?

Natuurlijk hoef je niet direct te betalen als je bij ons binnen stapt. We willen eerst graag kennis met je maken. Waarom? Omdat we geloven dat je persoonlijk financieel advies alleen kunt geven, als je elkaar eerst hebt leren kennen en wanneer het jou een goed gevoel geeft.

Ik wil meer weten

Stap 1: Inventarisatie persoonlijke situatie

Tijdens het kennismakingsgesprek leren jij en de hypotheek adviseur elkaar kennen. Het eerste hypotheekgesprek neemt De Goede Heerenveen voor eigen rekening. Hij of zij inventariseert je woonwensen en financiële situatie. Vervolgens krijg jij een indicatie van wat voor jou een reële koopprijs is voor jouw nieuwe huis, zodat je op zoek kunt gaan.

Ook vertelt je financieel adviseur wat je van De Goede Heerenveen kan verwachten. Je ontvangt vóórdat je adviseur voor jou aan de slag gaat een indicatie van de kosten.

Stap 2: Keuzemogelijkheden bespreken

Wat zijn voor jou verantwoorde en betaalbare hypotheeklasten
Hoe lang wil je duidelijkheid hebben over je hypotheeklasten
Welke hypotheekvoorwaarden zijn voor jou belangrijk
Wat voor plannen heb je voor nu en in de toekomst
Welk risico wil je lopen (overlijden, pensioen, arbeidsongeschikt en/of werkloosheid)

Je wensen en behoeften worden in kaart gebracht samen met je hypotheekadviseur van De Goede . Op deze manier kan de hypotheekadviseur van De Goede gericht op zoek gaan naar de producten en hypotheekverstrekkers die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Stap 3: Analyse, advies en aanvragen hypotheekofferte

De hypotheekadviseur van De Goede Heerenveen analyseert alle mogelijkheden bij een groot aantal hypotheekverstrekkers en stelt het hypotheekadvies op. Bijvoorbeeld een advies over de hypotheekvorm, duur van de rentevasteperiode, speciale voorwaarden, risico’s etc.

Ben jij het eens met dit hypotheekadvies? Dan vraagt je financieel adviseur van De Goede Heerenveen een renteaanbod aan voor een hypotheek die bij jou past.

Stap 4: Tekenen hypotheekofferte en bemiddeling

Is het allemaal duidelijk? Weet je waar je voor tekent? Heb je geen vragen meer en ga je akkoord? Dan teken je de bindende hypotheekofferte. Je financieel adviseur van De Goede Heerenveen regelt de verdere afhandeling van de aanvraag en controleert de stukken van de notaris.

Jouw hypotheek is geregeld en je kunt gaan wonen in je eigen droomwoning.

Stap 5: Nazorg

Nadat je je droomwoning hebt gekocht, houdt het werk van De Goede Heerenveen niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in je persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kan je adviseur opnieuw bekijken wat de impact hiervan is op jouw hypotheek. Zoals gezinsuitbreiding, hypotheekrente, relatiebeeindiging, erfenis, één van de twee minder gaat werken, werkloosheid of je raakt arbeidsongeschikt raakt.