Maak een vrijblijvende afspraak

Financial en operational lease Heerenveen

Bij de Goede Financieel Specialist B.V. brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart om de financiering te regelen die past bij jouw persoonlijke situatie. Op basis van jouw persoonlijke situatie brengen wij in kaart welke vorm van financiering voor jou de meeste voordelen oplevert. Maak een vrijblijvende afspraak voor het regelen van jouw financiering via de bovenstaande link.

Wat is het verschil tussen financial en operational lease?

Bij financial lease ben jij de eigenaar van de auto gedurende de periode van financial lease en ligt het economisch risico bij jou. Dit in tegenstelling tot operational lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar van de auto is. Als er sprake is van operational lease, is de leasemaastchappij verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering en onderhoud en reparatie van de auto. Als je een contract hebt ondertekend voor financial lease, dan ben je de economisch eigenaar. Dat wil zeggen dat je hier verantwoordelijk voor bent.

Financieel advies op maat!

Bij de Goede Financieel Specialist B.V. helpen wij je om verschillende mogelijke goed in kaart te brengen om de financiering af te sluiten die niet alleen op korte termijn, maar ook op de langere termijn voordelen oplevert.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.