Zelfstandig RegioBank Adviseur — 
Geen dag hetzelfde in het leven van Sebastiaan

In de spotlights: We zijn trots op onze klant EcoplazaGeen dag hetzelfde in het leven van Sebastiaan

Op de kop af tien jaar geleden begon het ondernemersavontuur van Sebastiaan Kuipers die samen met zijn vrouw en zoon (15) in Heerenveen woont. Met zijn biologische supermarkt Ekoplaza werkt hij iedere dag aan een betere wereld. “Om bewuster te leven moet je keuzes maken. In onze supermarkt laten we zien welke opties er zijn.” Ekoplaza staat voor écht lekker eten. Ze verkopen eerlijke producten die smaken zoals de natuur het bedoeld heeft. “We zijn een laagdrempelige winkel. Waar ook de lichtgroene consument meer dan welkom is. Voor alleen een zak appels of voor een hele boodschappenkar vol. Dat maakt ons niet uit.”, vertelt Sebastiaan.

Met ouders die een eigen winkel hadden groeide Sebastiaan op in een echt ondernemersgezin. De investering die je moet doen, het harde werken, geen dag hetzelfde, maar ook de voldoening en de vrijheid. Al jong besluit hij dat hij dat later ook wil. En dat pakt goed uit. Inmiddels is Ekoplaza in Heerenveen een florerend bedrijf en is Sebastiaan sinds november eigenaar van Ekoplaza in Groningen.

Door de komst van de 2de vestiging in Groningen veranderde Sebastiaan zijn rol. “Ik ben minder fysiek op de werkvloer aanwezig. Gelukkig heb ik in beide winkels een fantastisch team. Ze redden zich prima zonder mij.” Voor Sebastiaan ligt de focus nu op vernieuwing van zijn winkels. Het geeft hem ruimte voor nieuwe avonturen. Ondersteuning van een goede financieel specialist is daarbij een must. En die vindt Sebastiaan in De Goede. “Ik vertrouw ze en ze ontzorgen me volledig. Dat vind ik fijn, want zelf heb ik er geen verstand van. Bij de Goede staat de mens centraal. Dat merk je zelfs in de kleinste dingen.”

Wellicht ook interessant

chevron-down