Maak een vrijblijvende afspraak

Overwaarde opnemen Heerenveen

Bij De Goede Financieel Specialist B.V. kijken wij met je mee wat de mogelijkheden zijn om in jouw situatie overwaarden op te nemen vanuit jouw hypotheek. In het eerste kennismakingsgesprek nemen wij met je door hoe het traject er precies uit komt te zien en wat de mogelijkheden zullen zijn op het gebied van de hypotheek. Middels de bovenstaande link kun je een vrijblijvende afspraak inplannen.

Is het wél gunstig?

Er zijn verschillende manieren om overwaarde uit jouw woning op te nemen als bijvoorbeeld een aanvulling op jouw inkomen óf voor de financiering van een verbouwing. Bij de Goede Financieel Specialist B.V. in Heerenveen kijken wij met je mee wat de meest gunstige optie is op basis van jouw wensen en behoeften.

Hypotheekadvies op maat!

Het kiezen van de juiste hypotheek is een belangrijke keuze, met name omdat dit gevolgen heeft voor jouw financiële situatie over de komende jaren. De Goede Financieel Specialist B.V. adviseert en begeleidt je om uiteindelijk tot het resultaat te komen die niet alleen op korte termijn, maar ook op de lange termijn de meeste voordelen biedt. Vanuit ons kantoor in Heerenveen kijken wij naar de hypotheek die in jouw situatie het meest gunstig uitpakt.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.