Maak een vrijblijvende afspraak

Recreatieve verzekeringen Heerenveen

Bij de Goede Financieel Specialist B.V. brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart om de verzekeringen te regelen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Op basis van jouw woonsituatie kijken wij naar de beste manier op jouw bezittingen en andere risico’s af te dekken door middel verzekeringen. Door jouw particuliere risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat je over- of onderverzekerd bent. Maak een vrijblijvende afspraak voor het regelen van jouw verzekeringen via de bovenstaande link.

Wat zijn de mogelijkheden voor een reis- of bootverzekering?

Er zijn diverse mogelijkheden om recreatieve verzekeringen af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een doorlopende reisverzekering of een verzekering voor jouw boot. Daarnaast kun je ook denken aan een kampeerautoverzekering óf een verzekering voor jouw caravan. Door jouw situatie in kaart te brengen is het voor jouw duidelijk welke recreatieve verzekering verstandig zijn om af te sluiten.

Verzekeringsadvies op maat!

Door jouw particuliere risico’s goed in kaart te brengen voorkom je dat het achteraf blijkt dat je te veel verzekeringen hebt afgesloten of juist onderverzekerd bent geweest. Bij de Goede Financieel Specialist B.V. helpen wij je om de risico’s goed in kaart te brengen om de verzekeringen af te sluiten die niet alleen op korte termijn, maar ook op de langere termijn voordelen opleveren.

Maak kennis met onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden.